x
All Them Witches: Our Mother Electricity

All Them Witches
Our Mother Electricity

All Them Witches: Our Mother Electricity

GAFFA

Album / Elektrohasch
Udgivelse D. 09.02.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Man behøver som bekendt ikke genopfinde den dybe tallerken for at begå et fedt rockalbum, og i en tid hvor mere eller mindre meningsløse subgenrer skyder op som psylosobinsvampe på en komark, og hvor seriøse unge musikere i ramme alvor vil fortælle dig, at de gør sig i psychobilly surfrock-electronica (eller noget tilsvarende søgt)... ja, så er det faktisk forfriskende med en omgang ganske fancy-free stenerrock, som den vi får her.

Mens Black Sabbaths Tony Iommi sygner hen med cancer, beviser disse ungersvende fra Nashville, at hans tonstunge riffstrukturer ikke er bygget forgæves.

Og selvom det måske er så som så med originaliteten, er det faktisk en fornøjelse at blive inviteret ind i heksedrengenes stenede univers. Tordenballaderne Easy og Elk.Blood.Heart er velafviklede afbræk fra et modus, hvor de simple, tunge riffs er det bærende element – og hvor fraværet af en distinkt, personlig profil næsten opvejes af den fuldfede udførelse. Indimellem skal en elektrisk guitar altså bare vrides sådan her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA