x
The Beardy Durfs: A Ton Of Bricks

The Beardy Durfs
A Ton Of Bricks

The Beardy Durfs: A Ton Of Bricks

GAFFA

Album / Pad & Pen Records
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Københavnske The Beardy Durfs har et par hæderlige singler og et omdiskuteret Pavilion Junior-show på samvittigheden, og nu er duoen altså klar med debutalbummet A Ton Of Bricks, der fastholder bandets primitive DIY-dyder, men som samtidig én gang for alle slår fast, at The Beardy Durfs skal tages alvorligt.

Tæskende trommer, piskende guitarer og forvrængede vokaler udgør grundpillerne i duoens simple, anarkistiske og garagepunkede udtryk, men det er også rigeligt, når nu de herrer Peter Andrews og Kelvin Thomasen har så fornemt et greb om iørefaldende melodier og skridsikre riffs. Undervejs sniger der sig ensformighed ind i duoens univers, og til tider bliver det hele trods alt for unødvendigt smadret og ufokuseret.

Oftest fungerer formlen dog upåklageligt, og særligt når duoen skruer op for tempoet, er der noget uimodståeligt medrivende over The Beardy Durfs, hvis stærkeste numre således tæller størrelser som Harvey, Televisionaries og No Passengers, der alle besidder et bid, der på frydefuld vis ikke er sådan lige at ryste af sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA