x
Howl Baby Howl: Ep Trilogy

Howl Baby Howl
Ep Trilogy

Howl Baby Howl: Ep Trilogy

GAFFA

Album / Tigerspring
Udgivelse D. 11.02.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Med Summer of Shame fuldender og samler Howl Baby Howl deres ep-trilogi, der har strakt sig over cirka halvandet år med ep'erne Kids of Chaos og Mountain of Pounding Pop.

På denne sidste del af trilogien fortsætter Jeppe Brix og Silas Hagemann Tinglef deres eksperimenterende garagerocks-ridt. Indspillet på tre dage – ligesom de to foregående – indeholder især denne sidste brik i samlingen en utrolig umiddelbarhed tilgang til materialet. Der er en friskhed over den støjede æstetik på Ooze Weeks, en kradsbørstig tilbagelænet ligegyldighed på Times New Fanfare med den nærmest kraut-rockede basfigur og Brix' døsige vokal – der eksploderer udi ren støj-solo, mens Tinglefs beat tordner igennem. Derudover står Drunk som en smuk sfærisk afrunding på trilogien med et nærmest narrativt basforløb i centrum.

Ep-formatet virker til at have været den rigtige vej for duoen, der med Summer of Shame leverer deres – for denne anmelder – stærkeste materiale til dato. Et dejlig varieret og umiddelbart indtryk, der bestemt ikke er grund til at skamme sig over. Samlet havner den til tider lidt for melodiløse trilogi dog på en firer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA