x
Maria Timm: I Come Undone

Maria Timm
I Come Undone

Maria Timm: I Come Undone

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 11.03.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Aarhusianske Maria Timm, der tidligere har været en del af stærke grupper som The Broken Beats og Marybell Katastrophy, og som for fire år siden soloalbumdebuterede med stor succes, er omsider klar med album nummer to i eget navn, og det er der grund til at glædes over – den kolossalt talentfulde sangerinde og multiinstrumentalist demonstrerer nemlig nok en gang, at hun er en rytmisk og kompositorisk begavelse af temmelig original rang.

Timm tager atter et herligt uimponeret favntag med såvel elektronisk som organisk pop, der til hver en tid tager sig sofistikeret og intelligent ud, og som skiftevis funkler på energisk og eftertænksom vis.

Her er ikke en ny Dirty Place, men mindre kan også gøre det, og faktisk er den ekstremt stramme, men også forunderligt legesyge Sasha næsten på niveau – generelt frydes man over de mange pudsigt skæve påfund, der smidigt fletter sig ind hér og dér, og ikke mindst den endeløse række af opfindsomme vokalharmonier. Niveauet falder fra tid til anden, men I Come Undone er en flot og værdig toer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA