x
Betting On The Mouse: Betting On The Mouse

Betting On The Mouse
Betting On The Mouse

Betting On The Mouse: Betting On The Mouse

GAFFA

Album / Questions & Answers
Udgivelse D. 18.03.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Det er næsten som om, at budskabet bliver aet ind via dine øregange af lead-sangerinde Martha Marie Skou på Ride, der lukker Betting On the Mouses selvbetitlede albumdebut. Hendes fløjlsbløde vokal er mikset helt ude i det grænsefelt, hvor stemmen næsten falder ud af høretelefonerne. Helt intimt og tæt. 

Den alternative popkvartet Betting On the Mouse, der har førnævnte Skou som hovedtovholder, men som bestemt lyder som en afbalanceret enhed på store dele af deres debutmateriale, behandler mange af livets dilemmaer og moralske vægtninger. Ready besidder en meget detaljerig og svævende smuk karakter, mens det længselsfulde budskab i den fremragende Single lyder: "wanna be naked with someone / really need to get laid" og senere med erkendelsen af: "it's your love that I miss".

Det er i den supertætte og reflekterende tristesse, at Skou og co. er i deres absolutte es. I mere anonyme numre som One Lover og Hanging On bliver universet en kende stillestående. Det ændrer dog ikke det faktum, at når Betting On the Mouse er bedst, er deres univers kuldeskærende og nærmest ubehageligt inviterende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA