x
She & Him: Volume 3

She & Him
Volume 3

She & Him: Volume 3

GAFFA

Album / Domino
Udgivelse D. 07.05.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Zooey Deschanel og M. Ward har fundet en opskrift, der vinder. Catchy popnumre med snert af alternativ klang og en let brise af både jul og sommer.

Desværre er duoens tredje udspil bare ikke specielt inspirerende.

Deschanels renskurede, pæne vokal er forrest i lydbilledet hen over et underspillet lydbillede af 60'er-solskinspop, leveret af Ward & band. Når det fungerer bedst, som på Turn To White, leder det tankerne i retning af Nancy Sinatra, men savner generelt dennes kant og underliggende farlighed. Der er simpelten for lidt hjerte med i numre som I've Got Your Number og I Could've Been Your Girl, selv hvis man accepterer poppens og stilens præmis.

Baby, hvor M. Ward leverer en klædeligt indspark på vokalen, balancerer faretruende tæt på kliché-afgrunden, fra titel til "I need you, I will never let you go. My little baby"-flosklerne i teksten – det lyder som musik fra et fjernt årti. Pænt nok, rimeligt charmerende i små doser, men også forældet. Som opkog på romantiske serenader a la vore egne koryfæer Jørgen og Grethe Ingmann.

Redningsplanken er den melankolske og ømme London, hvor diskret klaver klæder Zooey Deschanels stemme som et dybrødt fløjlstæppe i en mørk natklub. Den, og så en fin og sødmefyldt udgave af Blondies Sunday Girl, hvor der er drive på guitar og trommer og et elegant mellemstykke, der til lejligheden er oversat til fransk.

Resten af Volume III ender alt for meget som blød baggrundsmuzak.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA