x
Pretty Maids: Motherland

Pretty Maids
Motherland

Pretty Maids: Motherland

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 22.03.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Oven på det overbevisende og veloplagte comeback-album, Pandemonium, skal de danske heavyrock-veteraner Pretty Maids nu med deres 13. studieudspil bevise, at det succesfulde og helt ud tilfredsstillende udspil ikke var en enlig svale. Motherland er en fin følgesvend til forgængeren, uden at der på nogen måde blot er tale om en bevidstløs kopi.

Samme cocktail af bandets kendetegn og moderne virkemidler er til stede. Ronnie Atkins' vokal forener ren råstyrke med stærke og iørefaldende melodier. Ken Hammer serverer riff og soli, der har fødderne solidt plantet i 80'ernes heavyrock, uden at de på noget tidspunkt virker bedagede. Og det hele er spændt op i en ramme af keyboard, bas og trommer, der måske nok er produceret til den store guldmedalje. Men ikke har fået livet overproduceret ud af sig.

Læg hertil samme habile sangskrivning, som man kunne opleve på Pandemonium, med en dejlig variation mellem tunge midt-tempo numre, ballader og regulære metal-øretæver, og du står med et herligt heavy rock-album.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA