x
Alanis Morissette: Live at Montreux 2012

Alanis Morissette
Live at Montreux 2012

Alanis Morissette: Live at Montreux 2012

GAFFA

DVD / Eagle Rock Entertainment
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Det var så godt, da en ung Morrisette bragede igennem med en oprigtigt pissed-off samling ørehængere på Jagged Little Pill tilbage i '95, og denne anmelders teenagehjerte bankede da også ekstra hurtigt, da den unge dame selvsikkert spankulerede ind på Roskilde Festivals grønne scene året efter.

Siden har Morrisette aldrig formået at matche major label-debuten, hvilket dog ikke har forhindret hende i at udgive en stribe studiealbum – samtidig med at hun nu på attende år holder liv i de kære gamle favoritter. Her er nærværende koncert ingen undtagelse; en tredjedel af sættet er løftet fra debuten, mens vi naturligt nok også får udpluk fra sidste års Havoc & Bright Lights.

Og hvis det middelmådige studieudspil fik nogle til at ønske, at sangerinden da bare ville holde sig til de gode gamle sange – ja, så får man her bevis på, at det knap nok redder æren. Sangene er stadig gode og stemmen stadig ekspressiv. Desværre er det væsentligt sværere at få øje på den upostulerede intensitet og nødvendighed, som i sin tid gjorde debutpladen til en af sin tids mest mindeværdige.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA