x
Christian Marcussen: Fortress of Solitude

Christian Marcussen
Fortress of Solitude

Christian Marcussen: Fortress of Solitude

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 28.02.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Diskrete slideguitarer og yngre mænd med ondt i kærligheden er lige nede ad denne anmelders gyde, og ikke nok med det: Jeg betragter mig selv som en følsom mand. Ikke desto mindre er der en indre havnearbejder, som får lyst til at give den gode Marcussen et lidt for hårdt klap på ryggen og brøle et irriterende "op på hesten igen" ved gennemlytningen af debutpladens tolv tracks.

Måske er det fordi, man virkelig skal have noget ekstraordinært musikalsk eller vokalt at byde på, når man bringer linjer som "I have been completely destroyed / I used to have a girlfriend but now I have no one" til torvs. Og ekstraordinær - det er desværre mere, end man kan kalde Fortress of Solitude.

De bærende elementer er akustisk guitar og Marcussens lyse og følsomme vokal, og det er ikke fordi, der ikke er fine detaljer i de stilfærdige arrangementer, hvor en melodi som Paradise Corner rager op. Det ændrer imidlertid ikke på, at både selvterapeutisk sangskrivning og lyrisk navlepilleri er hørt væsentligt mere interessant end her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA