Hugo Rasmussen All Starz & The Hugo Rasmussen Trio: Hugo… Partly Live

Hugo Rasmussen All Starz & The Hugo Rasmussen Trio
Hugo… Partly Live

Hugo Rasmussen All Starz & The Hugo Rasmussen Trio: Hugo… Partly Live

GAFFA

CD / Stunt Records
Udgivelse D. 04.03.2013
Anmeldt af
Ivan Rod

Kontrabassisten Hugo Rasmussen er en institution. Kendt for sin kunstneriske integritet, sin musikalske spændvidde og i øvrigt sit gode humør og uhæmmede skæg- og hårvækst.

Han har spillet med Ben Webster, Dexter Gordon, Horace Parlan, Kenny Drew, Roy Eldridge, Johnny Griffin, Coleman Hawkins, Betty Carter og Marc Ducret. Blandt mange andre. Og hertil – det halve Danmark.

Han har været aktiv i årtier. Stået på scenen utallige gange. Og har taget del i mere end 800 indspilninger. Men sjældent har han udgivet noget i eget navn, og derfor er der grund til at hæfte sig ved dette nye album – et af de få i Hugo Rasmussens eget navn.

Hugo… Partly Live er indspillet med to konstellationer, men består – uanfægtet heraf – primært af bearbejdede swing-klassikere som Basin Street Blues, Something To Live For og I'll See You In My Dreams.

Men selv om – eller måske netop fordi – albummet primært består af klassikere, kommer de – enkeltvis og tilsammen – til at fremstå som forudsigelige og uinteressante. For vel er der sublime enkeltpræstationer undervejs, men som helhed betragtet er og bliver Hugo… Partly Live et lidt kedeligt album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA