x
How To Destroy Angels: Welcome Oblivion

How To Destroy Angels
Welcome Oblivion

How To Destroy Angels: Welcome Oblivion

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 04.03.2013
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Verdenskendte Trent Reznor, berømt for sine industrialrock-mørke udfoldelser med kultgruppen Nine Inch Nails (NIN), annoncerede for nogle år siden en pause.

NIN vender tilbage til efteråret, men imellemtiden er han også her på banen med en fuldlængdedebut fra post-industrial-sideprojektet, kvartetten How To Destroy Angels, hvori hans kone Mariqueen Mandig har overtaget størstedelen af vokalarbejdet. Et lettere underligt valg, fordi hun ikke løfter eller viderefører, snarere altererer med kvindeligt fortegn, hvad han bedre selv kunne have præsteret med sin egen dystre, pågående vokal.

Det er et album på hele 65 minutter, der bestemt vokser i detaljerigdom og stemningspåvirkninger, jo mere man hører det. Særligt Strings And Attractors og Too Late, All Gone skiller sig ud. Men overordnet træder et sovende indtryk snarere til: Med øje for hans erfaring og hans imponerende bagkatalog virker dette udspil lettere visionsløst og strippet for den pågåenhed, men også retning, han er kendt for. Lettere anonymt og uforløst på en facon, der snarere leder interessen tilbage til NIN.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA