x
Boho Dancer: Gemini

Boho Dancer
Gemini

Boho Dancer: Gemini

GAFFA

Album / NMS
Udgivelse D. 08.04.2013
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

De er tidligere vindere af KarriereKanonen, de har vundet en Undergrund Music Award for bedste alternative Act, de har udgivet ep'en Furry Skin og har dermed allerede lagt søstærkt fra land, inden de nu søsætter deres debutalbum Gemini.

Trioen gør det med en frisk, uforfærdet singer songwriter-stil, der lægger sig i slipstrømmen fra langskæggede amerikanske folk og low key americana-grupper, men som samtidig med sangerinde Ida Wenøes klang har et touch af nordisk, historiepræget muse over sig. Det er typisk holdt ret enkelt, og det er netop det, der fungerer besnærende, som på Gemini og albummets bedste Like Rain, der har et baggrundsakkompagnement som let regn og ikke mindst barytonakkompagnement fra Kasper Kaae fra CODY.

De er lidt mindre letflyvende end The Tiny, mindre eksperimenterende end Coco Rosie, men hvor ep'en Furry Skin havde et lidt langsommeligt, sørgmodigt og også en mere tørvetrillende approach, er der nu fokuseret mere clear cut på melodiøse guitarpassager, som på Caldera eller The Clerk. Det klæder dem og sikrer et glimrende udspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA