x
Christopher Cross: A Night In Paris

Christopher Cross
A Night In Paris

Christopher Cross: A Night In Paris

GAFFA

DVD / Playground Music
Udgivelse D. 01.04.2013
Anmeldt af
Ole Bertil Holmgaard

Efter udgivelsen af sit sidste studiealbum Doctor Faith fra maj 2011 drog Christopher Cross ud på en længere Europatour. Det førte ham bl.a. forbi Theatre Le Trianon i Paris tilbage i april 2012. Denne aften blev foreviget, og er nu ude på en dobbelt cd og dvd under titlen A Night in Paris.

Der er tale om den første reelle live-udgivelse fra Christopher Cross, hvis man ikke medregner den bonus-cd, der var med albummet Walking in Avalon fra 1998. Det burde gøre denne udgivelse mere interessant. Men trods den meget gode lyd, holdopstillingen af dygtige musikere og den visuelt flotte ni kameras produktion i HD, løfter koncerten sig ikke op over den forventede mainstream singer/songwriter-pop.

Atmosfæren i salen indfanges ganske vist, men de store overraskelser fra scenen udebliver. Der er tale om en række "All-Time Greatest Hits" med sange som Sailing, Arthur's Theme og Ride Like The Wind, kombineret med fem sange fra hans sidste studiealbum. Men med fem Grammys, én Oscar og én Globen Globe Award, foruden de ni millioner solgte album på verdensplan, er denne udgivelse absolut ikke helt fejlagtig. Den er anbefalingsværdig for enhver fan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA