x
Ring Them Bells: Ring Them Bells

Ring Them Bells
Ring Them Bells

Ring Them Bells: Ring Them Bells

GAFFA

Vinyl + download / Burnt Toast Vinyl
Udgivelse D. 18.03.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Du knapper en iskold og dundrende tung 10% mørk porter-øl op. Du sætter Ring Them Bells-vinylen på anlægget, og så læner du dig tilbage i lænestolen. Her bliver du langsomt, men sikkert smadret igennem Ring Them Bells' støjrockede garageprojekt.

I samarbejde med mikrobryggeriet Mikkeller udgiver Ring Them Bells den selvbetitlede debut, der mest af alt minder om en ep, hvor der i begrænset omfang medfølger en specialbrygget porter, hvis opskrift befinder sig på b-siden af vinylen.

Musikalsk befinder vi os inden for en særdeles støjet rock med blues- og 60'er-benzin for alle pengene. Åbneren Nowhere For Me To Get Lost, den kontrastfyldte støjede herlighed Technicolor og Seperation er nogle af Ring Them Bells' stærkeste momenter i begge ende af en dynaimsk skala. Især sidstnævnte er med sit slappe tam-skind og sin monotone tunghed en fornøjelse (eller en desperation): "If I could lose you one more time / Guess I wouldn't change a thing at all / Cause when you need a mirror for your soul / Baby I'm just staring at the wall / Seperation / Now".

Af og til bliver det en smule forenklet i sit udtryk, og man når at falde lidt ned igen, men en ting er sikkert – efter øllen, så skal det fandme ud af højtalerne, og det skal være højt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA