x
Saxon: Sacrifice

Saxon
Sacrifice

Saxon: Sacrifice

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 25.02.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Efter de første minutter af titelnummeret er braget gennem højttalerne, kan man et øjeblik være i tvivl om, hvorvidt de engelske heavy metal-seniorers gode stime er forbi. Sangen er bestemt ikke det bedste, som det 20. album fra briterne kan byde på. Det er faktisk en af de svageste.

Heldigvis hjælper det gevaldigt på sagerne, når man kommer længere end i albummet. Hvor numre som den lynhurtige turnéhymne Warriors of the Road med sit stormende omkvæd og den tilsvarende vanedannende Guardians of the Tomb fuldt ud udnytter den enkle og nøgterne produktion, der har guitarerne i højsædet. Begge viser, at selv om de engelske musikere er oppe i årene, kan de stadig givet yngre kræfter kamp til stregen.

Det er stadig de samme tricks, Saxon benytter sig af, og de samme emner, de synger om. Det er livets realiteter set fra arbejderklassen, strabadserne fra turnéerne og klassiske heavy metal-tekster om verdens grumme sider, vi hører om. Men opskriften fungerer stadig. Og der er flere roser end tidsler denne omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA