x
Cold War Kids: Dear Miss Lonelyhearts

Cold War Kids
Dear Miss Lonelyhearts

Cold War Kids: Dear Miss Lonelyhearts

GAFFA

Album / Cooperative Music
Udgivelse D. 01.04.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Cold War Kids har levet en lidt omtumlet, siden de hængte musikverdenen til tørre med deres 2006-debut, men er nu klar med deres fjerde album, hvor de i høj grad har skarpt fokus på egne styrker.

The Miracle Mile åbner ud med et brag, der med sine hårdt tævede tangenter og energi vil vække genklang helt over i Arcade Fire-lejren, og man fornemmer også fingeraftrykket fra producer Dann Galluci, der til hverdag tackler guitaren i Modest Mouse. Det er en solid åbner, der sætter kvalitets-barren højt.

Bottled Affection og Jailbirds er Cold War Kids, når de er bedst, med et tight trommebeat kørende under Nathan Willetts insisterende, næsten pågående vokal.

Tuxedos er til gengæld en noget tung og træg 80'er-sag og står noget ud blandt numre som den mørke og intense Lost That Easy og Loner Phase, der bruger keyboard-klangen fra samme årti langt bedre.

Overordnet laver Dear Miss Lonelyhearts en fin sammenkædning af det rockede og bombastiske og det mere intime soulede, som man også finder hos Cold War Kids.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA