x
The Doobie Brothers: Live at Wolf Trap

The Doobie Brothers
Live at Wolf Trap

The Doobie Brothers: Live at Wolf Trap

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 25.03.2013
Anmeldt af
Casper Hindse

Havde The Doobie Brothers' otte mand store orkester ikke kunnet spille så godt, som de gør, havde der ikke været et eneste godt ord at sige om koncertfilmen Live at Wolf Trap. For mest af alt ligner udgivelsen en håndholdt oplevelse, som forældre stolt viser frem, når deres børn har været med i en skolekomedie.

Gruppens mødre ville nu sikkert også være glade. For musikundervisningen har klart fungeret! Der bliver spillet fremragende, der bliver sat nogle solide guitarsoloer, og man kan klart fornemme, at d'herrer nyder scenelyset. De lægger godt ud med Rockin' Down The Highway, og allerede tidligt får vi hittet Dangerous. Desværre viser netop disse numre også, hvad der bliver mere og mere klart gennem koncerten: Musikken er en lukket fest for de otte inviterede på scenen, og vi andre kunne lige så godt have købt en cd.

Det er ganske enkelt ikke godt nok, og miseren understreges af, at der kun er brugt seks kameraer til at filme oplevelsen. I mere moderne koncertfilm bruger man som absolut minimum 20 kameraer. Derfor fremstår Live at Wolf Trap kedelig og uden nogen form for opbrud undervejs, hvor man ellers kunne have talt med bandet eller vist klip fra deres karriere.

Ekstramaterialet viser de store hits, der bliver spillet ved en tidligere lejlighed. Her fungerer bandets samspil med publikum langt bedre end ved koncerten fra Wolf Trap. Således er denne ekstrafeature med til at bekræfte, at koncertfilmen slet ikke formår at vise The Doobie Brothers som de glade spillemænd, de nu engang kan være.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA