x
Local Natives: Hummingbird

Local Natives
Hummingbird

Local Natives: Hummingbird

GAFFA

Album / Infectious
Udgivelse D. 29.01.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Det er fortsat de fantastisk dragende harmonier og de svulmende omkvædshooks, der er L.A.-gruppen Local Natives' varemærker på deres udmærkede opfølger til 2010-debuten Gorilla Manor. Hummingbird er titlen, og de fire herrer har lavet albummet i samarbejde med The Nationals Aaron Dessner bag knapperne.

Den poppede indierock-kvartet har opstillet et staffeli med et tomt lærred, hvorpå der bliver malet skønsomme varme farver fra især Taylor Rice og Kelcey Ayers røster. Det er sommerfremkaldende positiv musik med enkelte træk, der skuler til melankoliens mere indadvendte verden. Sidste halvdel af pladen er den stærkeste, hvor en Foals-sønderrivende Wooly Mammoth, en dynamisk Black Ballons samt en følsom afsavnspræget Bowery hæver barren betydeligt.

Den eneste anke ved Local Natives er sådan set, at de befinder sig inden for en genre, hvor mange ting er gjort. Kynikeren ville argumentere for, at det kunne lyde som gammel vin på nye flasker med Hummingbird. Men hey, hvis det virker for Local Natives, så er det svært at bebrejde dem. Og det gør det jo, det meste af tiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA