x
Telekinesis: Dormarion

Telekinesis
Dormarion

Telekinesis: Dormarion

GAFFA

Album / Morr Music
Udgivelse D. 02.04.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

På sit tredje album under Telekinesis-aliasset har amerikanske Michael Benjamin Lerner allieret sig med Spoon-trommeslageren Jim Eno, som således har produceret albummet. Ikke overraskende er det lykkedes de to at skabe et både mægtigt og mangefacetteret album, der primært gør sig i hårdtpumpet indierock af den mere eller mindre stadion-egnede slags.

Dormarion er en nysgerrigt opsøgende sag, der ikke er bleg for at udforske studiets muligheder, og som frem for alt er en særdeles varieret størrelse – faktisk så meget, at værket indimellem stritter lige lovlig meget i alskens retninger.

Først og fremmest er der dog tale om et stykke solidt og ofte tilpas spændende håndværk, der atter demonstrerer multiinstrumentalisten Lerners fornemme flair for skridsikre melodier, habile hooks en masse og en mestendels forfriskende instrumentering, der eksempelvis byder manden at traktere lytteren med fyldige synth-flader i generøse mængder. Dormarion er ingenlunde hverken dyb eller fængende fra start til slut, men hæderligt er albummet absolut.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA