x
Håkan Hellström: Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

Håkan Hellström
Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

Håkan Hellström: Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Hvis der er nogen, som kan synge til og fra hjertet, så er det svenske Håkan Hellstöm, der har et strejf af evig ungdom over sin insisterende vokal. Og den arv forvalter han stadig flot på sit syvende album, der søger tilbage til 80'ernes musikscenes flygtige og indestængte energi.

Selve titelsangen iscenesætter både Håkan Hellström og hele albummet. Det Kommer Aldrig Va Över För Mig er en generationsrejse, hvor Håkan starter som 16-årig og ender på sine 39 år. En hæsblæsende rejse i kærlighedens skiftende faser med svirp i melodien og en vokal, der skærer i hjertet. Altså Håkan, når han er uovervindelig.

Det Kommer Aldrig Va Över För Mig er i det hele taget en tilbagevenden til den enkle melodi, hvor alt overflødigt er skrællet væk. I sandhed lyden af uforfalsket svensk rock.

Og Håkan dvæler bevidst ved lyden af det umiddelbare, og forgængeligheden kradser ubehageligt albummet igennem. Det er på mange måder lidt af en bedrift, at Håkan Hellström kan bevare troværdigheden i disse sange, der i udtryk tilnærmelsesvis er post-teenage-sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA