x
Elena Setién: Twelve Sisters

Elena Setién
Twelve Sisters

Elena Setién: Twelve Sisters

GAFFA

Album / ILK
Udgivelse D. 11.03.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Vi kender hende fra den avantgardistiske jazzduo Little Red Suitcase, men hér står den i Danmark bosatte spanier Elena Setién for første gang på egne ben. Og det gør hun så alligevel ikke helt – solodebutalbummet er således blevet til i tæt samarbejde med garvede folk som Jonas Struck (guitar), Jonas Westergaard (bas) og Peter Bruun (trommer) og med hjælp fra yderligere fire gæstemusikere.

Little Red Suitcases ukueligt eksperimenterende udtryk går kun sjældent igen på Twelve Sisters, som viser pianisten og violinisten Elena Setién fra en anderledes sanger/sangskriver-funderet side, der også åbenbarer en svaghed for luftig indiepop.

Der er dog stadig noget teatralsk over kvindens kabaret-klingende univers, som på skift tager sig liftligt indbydende, lettere tilrøget og mildt ildevarslende ud, men som til hver en tid byder på stemningsmættede passager – ikke mindst når gæstemusikeren Soma Allpass bidrager med sit fornemme cello-spil. Twelve Sisters er et velspillet værk, der dog aldrig helt udfolder sit ellers så dragende potentiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA