x
Savoir Adore: Our Nature

Savoir Adore
Our Nature

Savoir Adore: Our Nature

GAFFA

Album / Nettwerk
Udgivelse D. 03.06.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Bag navnet Savoir Adore gemmer sig de to newyorkere Paul Hammer og Deidre Muro sig, og netop deres samspil er den helt store force på denne deres fjerde skive.

De leverer simpelthen en veltunet dreng-pige ping-pong på albummets 14 numre, uden at det bliver skingert eller forceret. Hver for sig ville deres vokalpræstationer næppe vække megen opmærksomhed, men sammen giver 1 +1 altså mere end 2.

Musikken, de leverer, er elegant og poppet og trækker både på nyere amerikansk indierock, som Postal Service, og klassiske britiske musik-monumenter som The Smiths og Duran Duran.

Og selvom elektronikken og 80'er-synthen kammer over flere steder (Regalia og Beating Hearts), er dette årtis styrker emuleret flot på Dreamers og den bombastiske Lovliest Creatures.

Selvom albummet har en markant elektronisk rød tråd, er der også masser af plads til tighte trommer og noget godt 60'er-guitarfuzz på Imagination og Anywhere You Go, næsten som en lettere og mere flyvsk-poppet version af vores egne Raveonettes.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA