x
Bastille: Bad Blood

Bastille
Bad Blood

Bastille: Bad Blood

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 22.04.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Med filmskabere som David Lynch og giallo-ikonet Dario Argento nævnt som inspirationskilder for bandet, er det med visse og mørke-på-den-gode-måde forventninger, debutalbummet fra engelske Bastille ryger i afspilleren.

Det er derfor overraskende, og lidt skuffende, at Bad Blood mere klinger af positiv hip indierock end af dansende dværge og italienske slashere.

Når det er sagt, er der intet galt med kvaliteten af den tilstedeværende musik. I genrefællesskab med et band som Fun. leverer Bastille skarpe numre i en afvejning af keyboards og guitar.

Pompeii har allerede huseret som P3's Uundgåelige herhjemme, og den kan, med sit storladne kor, fine keys og catchy melodi, bestemt tåle de deraf følgende mange aflytninger. Nummeret Laura Palmer er, på trods af en små-ond, men ikke specielt Twin Peaks-klingende tekst, nærmere den slags stadionbasker, som Snow Patrol kun kan drømme om.

Så selvom det er falsk varebetegnelse, og det grumme kan ligge på et ganske lille sted, er Bad Blood bestemt et lyt værd.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA