x
Jeff Healey: As The Years Go Passing By: Live in Germany

Jeff Healey
As The Years Go Passing By: Live in Germany

Jeff Healey: As The Years Go Passing By: Live in Germany

GAFFA

Box / Ohne Filter
Udgivelse D. 20.04.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Der findes store, afdøde musikere, der får lov at hvile i fred uden den ellers ofte obligatoriske strøm af posthume raritetsudgivelser. Og så er der de trods alt mindre afgørende artister, som får eftermælet behørigt konsolideret med diverse udgivelser af den ene og anden art. 

Siden vi mistede Jeff Healey i 2008, er det således både blevet til en tredobbelt live-antologi, en koncert-dvd og senest en samling studie-outtakes, som udkom tidligere på året. Nu får vi så det helt store udtræk i form af tre hele koncerter på såvel cd som dvd i en boks, som på mange måder må siges at være parrallel med Full Circle: The Live Anthology fra 2011.

Vi får koncerter fra henholdsvis 1989, '95 og 2000, og i flere tilfælde samme sang i hele tre versioner. Slående er det, hvor lidt forskel der i grunden er på optagelserne fra de forskellige stadier i karrieren. Om man så vil betragte det som udtryk for konsistens eller stilstand, må være op til den enkelte, men der er nok næppe nogen tvivl om, at dette især er en udgivelse for fans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA