Zididada: Fix Your Heart

Zididada
Fix Your Heart

Zididada: Fix Your Heart

GAFFA

CD / Target Records
Udgivelse D. 13.05.2013
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Festen har været lang for duoen Zididada, der siden 00'erne har været eksponent for den glade popsang, hvor det mere handler om performance end indhold. De havde pæn succes med denne formel på sommerhits, og fortsatte på eftertændingen. Nu har guitarist Danny Linde forladt sommerdrømmen, mens sanger Jimmy Colding giver den et nyt spand kul med sange, hvor man skal være ualmindeligt glad i låget for at komme i feststemning.

Jimmy Colding lyder overtændt på sin vokal, og ret desperat i sin iver efter at bevise, at Zididada stadig har en musikalsk berettigelse. Det gør han så ved at tilføre de spinkle sange en svulstig produktion. Og blandet op med lidt rap og kvindelig medvokal, så burde den altså være i skabet. Det er den bare slet ikke.

Nu er Zididadas succes ikke kommet ud af ingenting, men deres fordums fornemmelse for den enkle og umiddelbare popsang er ikke længere særligt tilstedeværende. Den titter frem i den glade Shine, og Jimmy Colding er ikke ueffen i den sentimentale It's You. Men sangene falder sammen, som resten af albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA