x
Still Corners: Strange Pleasures

Still Corners
Strange Pleasures

Still Corners: Strange Pleasures

GAFFA

Album / Sub Pop Records
Udgivelse D. 06.05.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

To år efter udgivelsen af debutalbummet Creatures Of An Hour er London-baserede Still Corners, der først og fremmest er altmuligmanden Greg Hughes og sangerinden Tessa Murrays projekt, klar med opfølgeren, der frem for alt er en mere nysgerrigt afsøgende og eksperimenterende størrelse end forløberen.

Bandet gør sig fortsat i rumklangs-indsmurt, filmisk forførende og lettere 60'er-psykedelisk drømmepop, men det er som om, at Strange Pleasures er et mere omfavnende og imødekommende værk, hvilket givetvis skal ses i lyset af, at albummet i modsætning til etteren ikke er lavet i en periode, hvor den primære kreative kraft Hughes har haft alvorlige personlige problemer.

Med en ny og anderledes opløftet tilgang til tingene er det således lykkedes Still Corners at fremtrylle en særlig noir-inspireret, sofistikeret og idérig omgang drømmepop af den såvel honningsøde som mørkt dragende slags. Strange Pleasures byder samtidig på en overdådig æterisk skønhed, som ikke mindst Murray med den så pragtfuldt henslængte vokal kan tage æren for.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA