x
Johnson: Sex Tape

Johnson
Sex Tape

Johnson: Sex Tape

GAFFA

EP / EMI Music
Udgivelse D. 06.05.2013
Anmeldt af
Maria Therese Seefeldt Stæhr

Der er én god ting at sige om denne ep: Johnson. Problemet er bare, at der skal mere end et navn til at lave en god skive, og det byder dette ikke på. Johnson er en rigtig dygtig rapper. Han har en cool og super flabet stil, og hans flow er både dragende og drævende, og det gælder også det meste af tiden på dinne udgivelse.

Teksterne er imidlertid meget langt fra det bedste, han har lavet. Historier om røg og sex fortalt uden omsvøb eller intelligente metaforer er simpelthen for tyndt som omdrejningspunkt for alle seks tracks på ep'en. Havde det været et eller to tracks, ville det virke meget bedre – provokerende og drengerøvsagtigt. I stedet ender det fladt og uinteressant.

Der er et par tracks, der skiller sig positivt ud, og er de forløbere for et egentligt album, så er der håb. Men Min Bitch eller Ryge og Knep falder helt til jorden – også på beatsiden. Johnson har normalt meget at byde på, så hvad der lige er sket her, er lidt af en gåde. En ærgerlig plet på et ellers godt musikalsk cv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA