x
Passenger: All The Little Lights

Passenger
All The Little Lights

Passenger: All The Little Lights

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 01.04.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Michael Rosenberg har droppen resten af bandet og er nu eneste mand i Passenger, der leverer en gang dybt charmerende brit-country, der har ikke så lidt at byde på. De fleste vil have stiftet bekendtskab med hittet Let Her Go, men All The Little Lights har heldigvis andet og mere i ærmet end et one hit wonder.

Med Rosenbergs behageligt bløde stemme i centrum for en mindst lige så behagelig instrumentalisering bestående af varme akustiske guitarer, banjo, violin og blæsere (mariachi-trompeterne i The Wrong Direction er en ren fryd!), serveres en række fine og iørefaldende sange, der både har melodisk tyngde og tekster med masser af eftertanke og humor. Lidt ligesom en country-folk-udgave af Lily Allen eller en Mike Skinner på en halvdoven dag.

Det er en fornøjelse at høre den ærkebritiske accent i det country-inspirerede univers, således at vi i stedet for en wannabe ko-dreng får en bleg Brighton-"lad", der leverer dagligdags-inspirerede linjer som: "We watch day time TV and laugh at mums who don't know who the father is, all our girlfriends are long gone, we watch too much internet-porn, but who need love when you've got slilicone and strap-ons". Så gjorde det alligevel ikke så meget, at Kiwanuka aflyste til NorthSide.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA