x
Alabama Black Snakes: Shake It Like The Lord Ain't Watching

Alabama Black Snakes
Shake It Like The Lord Ain't Watching

Alabama Black Snakes: Shake It Like The Lord Ain't Watching

GAFFA

Album / Egen udgivelse
Udgivelse D. 23.04.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Alabama Black Snakes er en flok pæredanske gutter, som trods de fonetiske allusioner ikke har andet at gøre med amerikanske Alabama Shakes end den evidente musikalske forankring i netop de amerikanske sydstater. 

Her henter gruppen inspirationen til såvel sin insisterende white trash-selvmytologisering som et rockudtryk, drengene formentlig vil tilgive, hvis man kalder røvballeagtigt. På den hårde måde, forstås, for der er skam smæk for skillingerne over det meste af den gode halve time, som de otte sange på bandets andet album udfolder sig over.

Vi taler riff-tung rock'n'roll og fordrukne underhunds-attituder, og selvom det mildest talt er så som så med originaliteten, fejler udførelsen og attituden ikke noget på dette i øvrigt dejligt betitlede drengerøvsalbum.

Fra en plads på skuldrene af navne som Lynyrd Skynyrd og The Black Crowes spiller og synger Alabama-slangerne med stor overbevisning, som dog aldrig helt formår at løfte albummet over indtrykket af pastiche eller stiløvelse og op til et personligt profileret værk i egen ret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA