x
Killswitch Engage: Disarm The Descent

Killswitch Engage
Disarm The Descent

Killswitch Engage: Disarm The Descent

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 02.04.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Oven på den lidt rutineprægede forgænger er forventningerne til det seneste udspil fra metalcorens ubestridte flagskib tårnhøje. Ikke mindst fordi bandets oprindelige vokalist, Jesse Leach, nu igen er bag mikrofonen.

Disarm The Descent rummer ikke voldsomme overraskelser. Den mest markante ændring er, at trommeslager Justin Foley på nogle af numrene tæsker løs på lilletrommen, som man skulle tro, at han var til eksamen i at grinde. Det er dog fortsat vekselvirkningen mellem den ekstreme metals brutalitet og uimodståelige omkvæd, hvor vokalen og guitarerne synes at konkurrere om at levere englemelodier.

Leach' tilbagevenden synes at have revitaliseret bandet. De 12 sange holder en høj standard. Højdepunkter som den tekniske The New Awakening, den meget melodiske hymne A Tribute To The Fallen og det åbnende inferno af afstraffende riff-arbejde The Hell In Me er alle eminente eksempler på memorabel sangskrivning, der hjemsøger en længe efter gennemlytning. Disarm The Descent er et album, der emmer af klasse.


5


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA