x
The Moody Blues: Threshold of a Dream - Live at the Isle of Wight Festival 1970

The Moody Blues
Threshold of a Dream - Live at the Isle of Wight Festival 1970

The Moody Blues: Threshold of a Dream - Live at the Isle of Wight Festival 1970

GAFFA

DVD / Eagle Rock Entertainment
Udgivelse D. 20.05.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Vi er dem, der mener, at det ikke bliver meget større end festivalen på britiske Isle of Wight i sommeren '70, hvor programmet næsten var endnu mere imponerende end det foregående års Woodstockfestival og hvor navne som Hendrix, The Doors, The Who, Leonard Cohen og altså The Moody Blues flokkedes for at levere stærke koncerter på toppen af deres respektive karrierer.

Som tilfældet er med de fleste andre af festivalens koncerter, er kun dele af Justin Hayward og kompagnis show bevaret med billedside (hele koncerten foreligger på cd, red.), hvorfor vi da her heller ikke får en fuld koncert, men derimod en genudgivelse af Murray Lerners dokumentarfilm fra 2009.

Det betyder, at ti eminente liveversioner af sange fra bandets hovedværker Days of Future Passed, A Question of Balance og To Our Children's Children her introduceres af nye interviews med bandmedlemmerne - hvilket næppe vil genere fans. Og er ikke alle Hayward, Lodge og de andres retrospektive refleksioner lige uundværlige, så er den gode times koncertoptagelse til gengæld regulær rockhistorie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA