x
Broke : Radar, Spot Festival

Broke , Radar, Spot Festival

Broke : Radar, Spot Festival

Anmeldt af Øyvind Rones | GAFFA

Reptile Youth er mildt sagt en hæsblæsende koncertoplevelse, og hvad sker der, når du tager Reptile Youths energi og propper den ind i en mørk og lufttæt pakke? Broke har gjort det og kan hurtigt ende med at blive et af festivalens højdepunkter.

Med en næsten postrock-lignende tilgang til et udvalg af de fineste elektropop-perler bruger Broke en masse tid på at bygge op, og man skulle måske ikke tro, at udtrykket skulle ende så aggressivt som dette. Forskellen mellem studiebandet og livebandet Broke er nogle gange meget stor, uden at der er noget negativt i dette.

Man kunne måske have håbet på en gæsteoptræden fra elektrostjerneskuddet MØ, der også spillede på festivalen et par timer senere denne aften. I udgangspunktet er konstellationens fælles "Let The Youth Go Mad" den sang, der ikke helt passer ind på ep'en "Broke Lifestyle", men det er ikke svært at forestille sig, at Broke featuring MØ kunne have gjort denne koncert fuldendt.

Koncerten var stadig dejlig og ubesværet, og lille Radar var forståeligt fyldt til randen med nysgerrige mennesker. Og selvom der ikke er noget som helst ved Broke, der er særligt iøjnefaldende, er de i al sin beskedenhed noget af det lækreste, Danmark har at byde på i disse dage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA