x
Small Black: Limits Of Desire

Small Black
Limits Of Desire

Small Black: Limits Of Desire

GAFFA

Album / Jagjaguwar
Udgivelse D. 13.05.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Brooklyn-bandet Small Black havde allerede forfinet deres udtryk betragteligt på debutalbummet New Chain (2010) i forhold til diverse single- og ep-forløbere, og gruppen blev snart opfattet som værende en del af chillwave-bølgen sammen med navne som Neon Indian og Washed Out.

På nærværende toer er ethvert tilløb til støj på linjen elimineret til fordel for en uhyre rendyrket, stærkt defineret og yderst poleret omgang synthpop af den mest svulstige og storladne slags - på en bastant dunkende bund af bas og trommer flyder således skamløse mængder udflydende og klangfulde synthesizere. Limits Of Desire er et luftigt og klarsynet bekendtskab, der ikke kigger sig tilbage i sin higen efter himmelsk stemningsfuld synthpop, der snarere satser på netop stemninger end melodier.

Der er noget vemodigt og længselsfuldt over Small Black, hvilket ikke mindst skal tilskrives forsanger Josh Koleniks effekt-indsmurte og svævende vokal. Limits Of Desire er en gennemført sag, der dog ikke adskiller sig synderligt fra mange af kollegernes bedrifter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA