x
Bored Nothing: Bored Nothing

Bored Nothing
Bored Nothing

Bored Nothing: Bored Nothing

GAFFA

Album / Spunk Records
Udgivelse D. 08.04.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Fire selvfinansierede demoer ligger til grund for Bored Nothings debutalbum, der således i realiteten er at betragte som en opsamling af den blot 20-årige australier Fergus Millers mest spæde bedrifter.

Fem nye numre er det dog også blevet til, og mens Bored Nothing kynisk set er en alt for strittende og ufokuseret størrelse til for alvor at få vinger, så er værket samtidig et spændende vidnesbyrd om Millers særdeles alsidige og uimponerede talent. Mandens stemme minder umiskendeligt om Elliott Smith, men også alskens mere eller mindre smadrede diy/indie-bands fra årene omkring 1990 må høre til inspirationskilderne. Powerpop møder støjrock hos Miller, der overvejende gør sig i et både slacket, lofi-æstetisk og guitarbaseret univers, hvor overraskelserne ikke just står i kø, men hvis befriende simple og charmerende karakter er svær ikke at falde det mindste for.

Bored Nothing er for flyvsk og sammensat en sag til at redde sig en masse stjerner, men undertegnede er nu alligevel tilpas ægget og vil spændt følge Millers udvikling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA