x
Alessi's Ark: The Still Life

Alessi's Ark
The Still Life

Alessi's Ark: The Still Life

GAFFA

Album / Bella Union/Cooperative Music
Udgivelse D. 15.04.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den folk-farvede sanger/sangskriver Alessi Laurent-Marke er i en alder af blot 22 år klar med sit tredje studiealbum, der er en frydefuld demonstration af englænderens mod på at udfordre sig selv og prøve kræfter med andet end sin guitar og sin sang.

Kvinden udvider slet og ret paletten på The Still Life, der som noget nyt byder på rige percussion-passager og en generelt dybere og mere udforskende lyd end tidligere. Laurent-Marke byder dog fortsat først og fremmest på simpel, men afgjort sofistikeret folk-sanger/sangskrivning af den både elegant og umiddelbart elskelige slags – denne gang er kvindens mildt gyngende univers bare blevet mere mangefacetteret og garneret med en flimrende varme og et knap så ensidigt fokus på guitaren.

Indimellem tager man sig i at savne en bagvedliggende desperat drivkraft – det ville løfte oplevelsen, hvis Laurent-Marke i højere grad blottede en fandenivoldsk side, nu hendes musik trods ikke skiller sig voldsomt ud fra mange andre stærke sanger/sangskrivere. Hun er dog absolut fortsat aldeles lovende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA