x
Is Tropical: I'm Leaving

Is Tropical
I'm Leaving

Is Tropical: I'm Leaving

GAFFA

Album / Kitsuné
Udgivelse D. 20.05.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Is Tropical er nok fra London, men har i stil og stemning koblet sig selv til Frankrig, hvor de også slår deres pladeselskabsfolder og mikser frankofile elektroniske takter med mere klassisk indie. 

Lover's Cave er i den helt klassisk rockede stil, med kun en snert af keyboard på omkvædet. I den anden grøft finder man udspillet Dancing Anymore, der med et ørehængende omkvæd, kælen kvindevokal og en x-rated video en kende letkøbt har fået mange online spins og nok skal fylde mangt et dansegulv.

Overordnet er det som om, at ingen af de musikalske retninger helt bliver forløst. Elementerne af electronica er for simple, og melodi og udførsel generelt for anonym. At teksterne generelt består af gentagelser af få linjer, løfter ikke niveauet på numre som Toulouse og Lilith. Sun Sun er dog en fin lille solskinstrille, og det syv minutter lange slutnummer Yellow Teeth viser, at bandet faktisk kan skabe et "stort" nummer.

I'm Leaving tilfører ikke indietronica-genren noget nævneværdigt, som man ikke allerede finder en snert bedre hos et band som Metronomy.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA