x
Rihanna: 777 A Tour Documentary

Rihanna
777 A Tour Documentary

Rihanna: 777 A Tour Documentary

GAFFA

DVD / Roc Nation
Udgivelse D. 07.05.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

777 følger vi Rihannas mediestunt med at spille syv koncerter i syv byer i syv lande på syv dage i anledning af hendes syvende album. Vi er om bord på et fly med frøkenen og et følge af fans og journalister, og det skorter selvfølgelig ikke på lovord om, hvor genial en idé det er, men det er nu faktisk også ret underholdende at få lov til at følge hele cirkusset på sidelinjen. Lidt plat er det med de mange tweets fra medrejsende om, hvor fedt det er, men det opvejes på den anden side af herligt upolerede optagelser fra Rihannas optrædener på de relativt små spillesteder rundt omkring i verden.

Rihanna selv viser sig med rock star-attitude og underbygger ganske effektivt det bad-girl-image, hun efterhånden har fået opbygget sig ved blandt andet at plaffe masser af champagne, bande som en havnearbejder og rage på andre piger. Dog fylder interviewene med hovedpersonen alt for lidt i forhold til, hvor meget hendes fans kommer i tale, og det er mærkværdigt at sætte en Rihanna-dvd på og så alligevel ønske sig mere …Rihanna.

Filmen bliver en kende langtrukken på trods af sin spilletid på kun 77 minutter, og man skal nok være hardcore fan for at blive revet med hele vejen. Lidt ekstramateriale havde heller ikke været af vejen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA