x
Bosnian Rainbows: Bosnian Rainbows

Bosnian Rainbows
Bosnian Rainbows

Bosnian Rainbows: Bosnian Rainbows

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 24.06.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Omar Rodríguez-López, som vi bedst kender fra The Mars Volta, er elsket og hyldet for sit sublime guitarspil, der passer så perfekt til den progressive rock, manden typisk repræsenterer, men han er også berygtet for at være en somme tider umedgørlig og dominerende bandkollega.

Det skal imidlertid være slut, for nu har den ellers så egenrådige virtuos startet et band, hvor alt lige fra sangskrivning til indspilning gribes kollektivt an – piben har således med hjælp fra den voldsomt energiske sangerinde Teri Gender Bender, Mars Volta-kollegaen Deantoni Parks (trommer) og Nicci Kasper (keys) fået en anden lyd.

Tidlig 80'er-postpunk møder new wave og synthpop hos Bosnian Rainbows, der samtidig er et psykedelisk bekendtskab spundet om flænsende guitarer, episk udflydende synths, symfonisk højtravende stemninger og evigt flyvske vokaler. Der er noget storladent og voluminøst over bandet, der både rummer intenst hjemsøgende og eventyrligt dramatiske sider, men som ikke helt udfolder potentialet her i første hug – der er større sager i vente.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA