x
Stolenwatch: The Last Motel

Stolenwatch
The Last Motel

Stolenwatch: The Last Motel

GAFFA

Download / Selvudgivet
Udgivelse D. 29.04.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Der er desværre ingen store overraskelser på danske Stolenwatch's debut-opfølger The Last Motel. 

Københavner-kvartetten starter ud med det lidt for jævne rocknummer, der bærer samme titel som albummet. Lyrikken er simpel – også for simpel: "Come and have a drink / the first one is on me / I got the music to please your ears / I got everything from Johnny Cash to Britney Spears". Uha, sikke noget af en lovning. Desværre stopper det ikke der. Faking It lyder umiddelbart som noget, D-A-D kunne have udført bedre. Og der er mere af samme skuffe.

All I Said og Stolen Watch adskiller sig ved brugen af falsetvokal, der er til det bedre. Førstnævnte starter udmærket ud, mens afslutningen for alvor viser, hvorfor det ikke altid er en god idé at bibeholde live-indspilningsidealer, som netop er tilfældet for The Last Motel. Det forbliver på et fladt og mildest talt uinspirerende lydbilledeligt niveau.

De momentvis varmende harmoniske fokuspunkter på pladen er nogenlunde, mens resten fremstår lyrisk intetsigende og utrolig tyndt produceret. Prikken over i'et bliver Monday Wishes og The Cure-lyrik-twistet, der desværre får tæerne til at krybe sig det sidste stykke ind under skuffen med rockklichéer, som desværre dominerer rockkvartettens opfølger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA