x
Status Quo: Bula Quo!

Status Quo
Bula Quo!

Status Quo: Bula Quo!

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 10.06.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Der er de sjældne kunstnere, som bliver ved med at udfordre både sig selv og deres publikum. Og så er der dem, der finder en succesfuld formel, for så - forståeligt nok - at ride den hårdt resten af karrieren. Til sidstnævnte kategori hører ubetinget britiske Status Quo, hvis nye album er omtrent lige så overraskende som en afsløring af dårlig personalepleje hos McDonald's eller et nyt skridt til højre fra Socialdemokratiet.

Bula Quo! er lydsporet til en kommende musikalsk komediefilm om og med bandet, og at Status Quo her på eksemplarisk vis lever op til deres navn, kan både anskues som en styrke og det modsatte. 
 
På den ene side kan man sige, at det sjældent løfter sig over den tilforladelige bodegarock – og på den anden ville det naturligvis være tåbeligt at ønske sig artrock eller moderne jazz fra de gamle gutter, der stadig gør deres gedigne og dansable rock-schlagere glimrende. Lyt til de gamle drenge i strandstemning på tilbagelænede Mystery Island eller nyd signatur-lyden i en regulær rocker som Run & Hide (The Gun Song).

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA