x
Goo Goo Dolls: Magnetic

Goo Goo Dolls
Magnetic

Goo Goo Dolls: Magnetic

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 17.06.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Selvom Goo Goo Dolls havde deres storhedstid i slut-90'erne, hvor det var noget nær umuligt at snige sig udenom Iris eller Slide, hvis man havde kæresten med i biografen til en romantisk film, er bandet still going strong.

Og der er ikke rokket en tøddel ved opskriften fra dengang, så John Rzeznik og resten af dukkedrengene høvler stadig ukompliceret rockmusik af sig, som var det en lyst. Tight og prof.

Rzezniks let rusten vokal drypper stadig af følelser og har på numre som singleforløberen Rebel Beat og Slow It Down nok power til, at det løfter nummeret. Også selvom tekstuniverset løbende balancerer på en smørknivsæg, med masser svulstige kærlighedserklæringer og overfladisk knuste hjerter.

Alligevel står balladerne, Come To Me og Bullet Proof Angel, som albummets svagere punkter og mest generiske numre, måske netop fordi hele albummet i den grad er sovset ind i patos.

Radio- og stadionvenlig rockmusik er jo ikke ligefrem en mangelvare i 2013, men Goo Goo Dolls version er bestemt i den hæderlige ende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA