x
Kisses: Kids in L.A.

Kisses
Kids in L.A.

Kisses: Kids in L.A.

GAFFA

Album / Cascine
Udgivelse D. 13.05.2013
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Der er en hver sommer, og her kommer så endnu en bejler: Nummeret Funny Heartbeat opfylder kriterierne for at blive en gedigen sommerbasker i indiekredse. Med lidt let Kings Of Convenience-underspillethed bundet rundt om et omkvæd, der ikke er til at nynne sig udenom, svinger de sig lige ned under palmeskyggerne midt i varmen.

Kisses er en kæresteduo fra Los Angeles, der har bygget et 80'er-popunivers op med tilsatte trommemaskiner. Der er et øjeblik, hvor man drømmer sig i retning af Jens Lekmans facon, men de søger væsentligt oftere et rendyrket poppet omkvæd – tag eksempelvis den udmærkede The Hardest Part, der lyder, som Alphabeat ville gribe sagen an.

Generelt har gruppen taget et sving ind mod en mindre sukkersød og mere enkel, ligefrem platform sammenlignet med 2011-debuten, The Heart of The Nightlife, og det fungerer. Det er ofte holdt såreenkelt i en grad, så the xx kunne have inspireret dem, selv om der er væsentlig musikalsk forskel imellem de to bands. Drøm dig ind i sommeren med denne duo på bilanlægget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA