x
Summer Heart : Roskilde Festival, Apollo Countdown

Summer Heart , Roskilde Festival, Apollo Countdown

Summer Heart : Roskilde Festival, Apollo Countdown

Anmeldt af Sara Elisabeth Nedergaard | GAFFA

Svenske David Alexander har pseudonymet Summer Heart, når han laver sin drømmende elektropop. Onsdag eftermiddag på den ellers superfede Apollo Countdown scene bød på en middel vokalpræstation og en ikke just overrumplende publikumskontakt.

Halvkedelig sommerelektro i solskin
Solen skinnede på Apollo Countdown, der desværre kun kunne præstere omkring 30-40 mennesker foran scenen og omkring 100 personer siddende på græsset i baggrunden. Med sig havde David Alexander et liveband, der spillede fint og habilt. Hans egen vokal var til gengæld ikke det store at komme efter. Den svenske accent var tydelig, og der var intet distinkt i stemmen, der fik lytteren til at hige efter mere. Samtidig var lyden langt fra i top – noget, der langtfra har været tendensen på den ellers fremragende Apollo Countdown-scene.

Stilen var som sådan fin nok for svenske Summer Heart: Drømmende, atmosfærisk elektro-pop, der havde visse ligheder med både franske Phoenix og danske The Eclectic Moniker. Men det blev altså lidt kedeligt i længden. Nummeret "I Wanna Go" var dog et friskt pust, der især brillerede, når David gik over i det højere register i sangstemmen.  

Kontakten til publikum var på et minimum – men andet kunne man ikke forvente, når tilstrømningen af gæster var på et minimum. En meget middel koncert, der var fin til chill på græs og en kold øl. Men ikke mere end det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA