x
Miguel : Roskilde Festival, Arena

Miguel , Roskilde Festival, Arena

Miguel : Roskilde Festival, Arena

Anmeldt af Jesper Buhl | GAFFA

Miguel synger fedt, og han er en gudsbenådet showman. Ingen tvivl om det. Og publikum fik også et godt show, dog først efter en lidt sær start, hvor dj'en spillede Daft Punks monsterhit Get Lucky. Langsomt faldt bandet ind og spillede oveni. Et i sandhed sært og WTF-agtigt øjeblik. Uforståeligt nok jublede publikum over de lånte musikalske fjer.

Bandet spillede virkelig tight, og de lirede instrumentpræstationer stod godt til Miguels lyse stemme og stærke scenetilstedeværelse. Alligevel var det svært ikke at stå tilbage med et indtryk af, at man lige havde overværet et lidt vel uselvstændigt, men ekstremt veludført Prince-hyldest-show. Selv Miguels spin-moves emmede af den lilla eminence fra Minnesota.

Et mash-up af Kendrick Lamars Swimming Pools (Drank) og Miguel og Lamars How Many Drinks var et af koncertens højdepunkter sammen med en topspændt version af hittet Do You..., som også lige fik et lille citat fra Bob Marleys Stir It Up. Allerbedst var dog nok den tungt rockende og groovy frækkert Pussy Is Mine. Med fare for at fornærme sarte sjæle, så kan det kun beskrives som straight up kneppemusik (i ordets bedste forstand), og der var nok mange ungersvende, der kunne takke Miguel for den teltsex, de fik søndag nat, efter han havde sunget Adorn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA