x
The Beatles: Help

The Beatles
Help

The Beatles: Help

GAFFA

Blu-ray / Apple
Udgivelse D. 30.06.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Okay, det kan godt være, at årene ikke har været helt så venlige ved Help som den første Richard Lester-film med The Beatles, A Hard Day's Night: Plottet med Ringos rubin-ring og den eksotiske sekt, der vil ha' fingrene i den – med tigre, motorsave etc. – parret med beatlerne som skiamatører i Østrig, badegæster på Barbados m.v. hører nok til filmhistoriens mere tynde.

Men helt ærligt. Denne blanding af inspector Clouseau-komik, forsmag på Monty Python og plat skolekomedie har altså stadig sin egen uhøjtidelige appel – med fire Beatler, der på det tidspunkt kunne gå på vandet med drenget charme og ikke mindst den fremragende musikalitet, hvor titelsangen og Ticket To Ride, You're Gonna Lose That Girl, I Need You, The Night Before m.v lægger kanonkvalitet til underholdningen.

Nu ude på Blu-Ray for første gang – knivskarp kvalitet – og med hilarious ekstra materiale (fra dvd-udgivelsen i 2007) med især Lester og den sjette Beatle Neil Aspinall om nogle meget omtågede optagelsesmåneder. Som Aspinall sagde: "Det var en god tid". Det mærker man.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA