x
Ashley Eriksson: Colours

Ashley Eriksson
Colours

Ashley Eriksson: Colours

GAFFA

Album / K Records / www.krecs.com
Udgivelse D. 15.07.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Hun er bedst kendt for sit virke i indiepop-bandet Lake og for at have kreeret slut-temaet til Cartoon Networks-hittet Adventure Time, men nu er amerikanske Ashley Eriksson ikke desto mindre klar med endnu et album i eget navn – et eftertænksomt og charmerende værk, der fra ende til anden oser af Erikssons sødmefulde stemme og graciøst yndefulde klaverspil.

Også kvindens forkærlighed for 70'er-sangskrivning og -instrumentering skinner igennem på Colours, der foruden hendes eget materiale rummer en coverversion af svenske Ted og Kenneth Gärdestads Ett Stilla Regn – en rejse til netop Sverige inspirerede Eriksson til at gå i krig med dét, der skulle blive til Colours.

Alle albummets sange er på forunderlig vis kommet til Eriksson i hendes drømme, og der er da også en helt særlig initimitet og sårbar naivitet over Colours, hvis højdepunkter blandt andre tæller den smukke Why Are You So Helpless?. Også den æggende og let udsyrede Bury The House hører til de fineste sager på et album, der bør sikre Ashley Eriksson et større publikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA