x
Beady Eye : Benicàssim, Spanien

Beady Eye , Benicàssim, Spanien

Beady Eye : Benicàssim, Spanien

Anmeldt af Nanna Jenner Jensen | GAFFA

Til stor forundring hos de fremmødte fotografer og journalister havde Liam Gallagher fredag formiddag bandlyst al fotografering under koncerten samt aflyst alle interviews i forbindelse med Beady Eyes besøg på festivalen. Uden nærmere forklaring.

Senere på dagen viste det sig dog hvorfor: Britiske medier afslørede, at den tidligere Oasis-sanger havde haft en affære og endda fået et barn med en anden kvinde end sin kone, Nicole Appleton. Og Liam ønskede næppe, at dette skulle stjæle fokus fra den musik, som han og Beady Eye så ihærdigt har forsøgt at få succes med i tiden efter Oasis.

Den yngste Gallagher har aldrig været nogen showman på en scene – men han er aldrig sig selv utro. Med sin karakteristiske foroverbøjede positur med halsen strakt mod mikrofonen og næsen i sky evnede han dog ikke at give sangene mere liv og nerve, end de har på pladerne. Specielt ikke sangene fra Beady Eyes nyudgivne toer virkede synderligt medrivende – når man så bort fra de forreste rækker af fans, der jublede, hver gang deres attitude-guru mumlede et par skældsord. The Roller gav dog genlyd, og de færreste gik helt skuffede hjem efter to storslåede udgaver af Oasis-klassikerne Morning Glory og Rock 'n' Roll Star. Men Beady Eye mangler fortsat at bevise sit eget værd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA