x
Beach House : Benicàssim, Spanien

Beach House , Benicàssim, Spanien

Beach House : Benicàssim, Spanien

Anmeldt af Nanna Jenner Jensen | GAFFA

Sikke da en ufordøjelig skuffelse. Victoria Legrand og Alex Scally stod på scenen med deres ensemble torsdag lige før midnat, men den ellers vidunderlige drømmepop, som Beach House har skabt i det seneste årti, kom end ikke ud forbi sikkerhedsvagterne ved scenekanten.

Muligvis var det en fejldisposition at placere introverte Beach House i primetime på festivalens største scene, Maravillas, men især Legrand så ud til allerede på forhånd at have opgivet ævred. Hun var helt i sin egen verden. Helt væk.

Wild indledte koncerten, men halvt inde i nummeret gik alt i stå, og i stedet hastedes der videre til næste nummer. Uden større succes. Walk In The Park fulgte lige efter, og titlen på den sang var nærmest symptomatisk for Beach Houses indstilling til koncerten. Kun Zebra skabte sporadisk indlevelse blandt publikum til slut, men på det tidspunkt var det for sent. Mange havde allerede opgivet og forladt koncerten. Beach House er forhåbentlig mere motiverede, næste gang de skal spille et så stort publikum op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA