x
Håkan Hellström : Sun Ra Stage, Vanguard Music Festival

Håkan Hellström , Sun Ra Stage, Vanguard Music Festival

Håkan Hellström : Sun Ra Stage, Vanguard Music Festival

Anmeldt af Sara Elisabeth Nedergaard | GAFFA

Vanguard Festivals store udendørsscene må være svær at spille op. Men hvis nogen kan, er det Håkan Hellström, der med sig fredag aften havde et stort orkester, der foruden det klassiske set-up også talte saxofon. Scenen lignede nærmest en modernistisk teaterkulisse, med store bygninger og et vejskilt sat op, som var Håkan den moderne troubadour, der står på et gadehjørne og giver gratis ud af sine godter.

Håkan er en meget, meget pæn mand. Med åletynde ben i de stramme, sorte jeans og den snart obligatoriske høje sorte hat til at dække krøllerne springer han rundt på scenen, mens hit på hit bliver fremført med superbt overskud og energi.

Der er konstant kontakt til publikum, og alle sange bliver fremført med en inderlighed, man ikke ofte ser hos den type energiske (pop)sangere, Håkan kan placeres i kategori med. Virkelig imponerende. Men det er jo det, Sverige kan, fra Melodi Grand Prix til Roxette. Håndværket er i orden med fængende numre og overraskende god lyrik, og energien er til ug.

Det var ikke svært at høre, at en stor del af Skånes Håkan-fans havde taget turen over broen. Og især da superhittet "Kom Igen, Lena!" blev spillet som ekstranummer, ville glæden hos publikum ingen ende tage.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA