x
Hellsongs: These Are Evil Times...

Hellsongs
These Are Evil Times...

Hellsongs: These Are Evil Times...

GAFFA

Album / Tapete Records
Udgivelse D. 02.09.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Den svenske trio Hellsongs har med nogen succes udgivet et par album, hvor på de tager kendte metal- og heavy rock-sange og fortolker dem i udgaver, der knapt nok er til at genkende, hvis det ikke var for de ofte udødeliggjorte linjer, de indeholder. Hellsongs spiller sangene som akustisk pop, og ofte er musikken helt ny.

Der er en række nye tiltag på These Are Evil Times. Ud over de sædvanlige poppeficeringer byder albummet også på trioens helt egne sange. Det er tilforladelige, men også relativt anonyme popsange, der, når man sammenligner dem med bandets udgaver af heavy metallens kronjuveler, er meget lig stilistisk set, men også noget kedelige. Det siger ikke så lidt om Hellsongs. For hovedattraktionen er helt klar at høre linjer som: "Stand up and shout" sat til letbenet akustisk pop med en sprød kvindelig vokal i front. Og ikke musikken i sig selv.

Indtil videre har trioen overlevet på en gimmick, der desværre for dem ikke holder vand længere. Og det kan den nye sangerinde, My Engström Renman, ikke rette op på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA